MRI-scan ook weer achter de rug

18-12-2012 13:08

Vanmorgen zijn we al om 7:45 uur in het AMC. Uiteindelijk gaat Ruben pas om 9:30 uur onder narcose. Hij heeft dus genoeg tijd om te spelen in de wachtkamer. Ruben is vrolijk als altijd en gaat lekker zijn gangetje. Deze wachtkamer is ook ontzettend leuk voor kinderen, al zeg ik het zelf;-) In de fotogallerij heb ik wat foto's toegevoegd.

Als we worden geroepen, wordt de verdovingszalf verwijderd en het infuus ingebracht. Ruben gaat aardig te keer, maar gelukkig is het snel voor elkaar. Als de narcose wordt ingespoten, valt hij in mijn armen in slaap. Ik leg een heel slap, maar o zo dapper ventje op het bed. Na drie kwartier kunnen we weer bij hem kijken in de uitslaapkamer. Altijd zo fijn om hem weer te zien! Ruben is nog in diepe slaap, maar na een tijdje wordt hij hoestend wakker. In mijn armen komt hij rustig bij en al is hij nog heel slap en suf, hij kijkt allert om zich heen wanneer hij een geluid hoort of een arts ziet. Goed teken!

Om 11:00 uur rijden we alweer naar huis. Ruben eet nog wat en gaat heerlijk slapen in zijn eigen bedje. Ik geloof dat deze ochtend niet al te grote impact heeft gemaakt en we zijn blij dat het mee viel en waar achter de rug is. Ruub wat ben je dapper man!!!

 

Terug