Hoe is het nu?

24-12-2012 21:11

Sinds vrijdagavond kon ik niet meer op het weblog. Gelukkig heb ik het probleem op kunnen lossen door de cookies te verwijderen. Een nieuw weblog starten is dus niet nodig.

We hebben een fijn en rustig weekend gehad. Zaterdag hebben we een fotoshoot bij Margietha van Mastwijk Fotografie gehad, bedankt zus! Dit wilden we graag, want na de chemokuur zal Ruben verzwakt zijn, misschien wat afvallen en zijn haartjes verliezen. Nu lijkt alles nog gewoon, voor zower we het gewoon kunnen noemen... Het is ons bijvoorbeeld opgevallen dat Ruben steeds minder los loopt. Het gewicht van de Neurblastoom in zijn buik, brengt hem snel uit evenwicht. Hij is dan net zo'n tuimelaar en wanneer hij valt is dat negen van de tien keer op zijn hoofd en dus durft hij niet zo goed meer los te lopen.

Vandaag is Frank weer met Ruben naar het AMC geweest om zijn bloeddruk op te laten meten. Gelukkig werkt de medicatie goed, want de bloeddruk was alweer een stuk lager.

We hebben besloten om als gezin naar het Ronald McDonald huis te gaan. Marieke, bedankt dat jij je ervaring hierover met ons wilde delen! We zijn dan dicht bij elkaar en Daniël kan even bij zijn broertje kijken als hij dat graag wil of als hij bijvoorbeeld wil dat ik hem naar bed breng, hoeft dat geen probleem te zijn. Dit besluit geeft ons echt rust. Vandaag heb ik alvast wat boodschappen gedaan voor in het huis. Dit was heel dubbel zo tussen al die mensen die hun kerstinkopen deden en het meisje bij de kassa die mij fijne feestdagen wenstte. Maar toen Daniël een Aziatische vrouw zag, kon ik wel lachen toen hij zei: "Mama dat is die mevrouw van de Chineeeessss!!!" Samen kochten we ook wat lekkere dingetjes om morgen met z'n viertjes een kerstontbijtje te hebben, hij kijkt al zo lang uit naar kerst.

Het is hier ook echt niet één en al ellende. We genieten van elkaar en van Ruben die lekker zijn gangetje gaat en elke dag gaan we even de hertjes voeren. Het mag van ons allemaal wel van start gaan. Nu zitten we maar een beetje te wachten, terwijl we weten dat Ruben deze behandeling zo hard nodig heeft.

 

 

 

Terug