Het gaat goed

05-02-2013 20:34

Het gaat goed met Ruben! Hij gaat weer wat beter eten en is druk in de weer met een lulu, oftewel een balon. Ruben is wel flink afgevallen en we hebben nu een speciaal poeder dat puur calorieën bevat, wat we door eten en drinken kunnen doen. Dat we op deze manier wat extra reserves op kunnen bouwen, geeft meteen meer vertrouwen.

De MRI-scan van gisteren kon niet doorgaan en de nieuwe is nu gepland op 19 februari. Er is vast meer effect van de beide chemokuren waar te nemen, maar aan de andere kant moeten we nu langer wachten voordat we meer weten over de verdere behandeling van Ruben. We weten nu dat opereren, doordat er allerlei vaten door de neuroblastoom lopen, beslist geen optie zal zijn. We zullen geduld en vertrouwen moeten hebben.

Tijdens de tweede chemokuur zijn we in contact gekomen met de ouders van ELIFSU, een meisje van bijna 2,5 jaar oud. Zij leidt aan Neuroblastoom in een staduim wat heel agressief is en veelal voor uitzaaiingen zorgt. ELIFSU ondergaat binnenkort een hele zware zevende chemokuur, waarna ze ook nog bestraald gaat worden. Om haar overlevingskansen te vergroten zal zij in juli in Philadelphia een zware vervolgbehandeling moeten ondergaan. De vliegreis en kosten voor levensonderhoud van de rest van dit gezin wordt niet gedekt en daarom wil ik hun stichting onder de aandacht brengen op www.elifsu4life.com

Terug